سلام خسته نباشین ناخن شصت پای من بعلت پوشیدن مکرر کفش تنگ ابتدا دچار خونمردگی شد بعد بعلت بیتوجهی بنده ، برامده ضخیم و بدشکل شد ازمایش قارچ مستقیم و کشت منفی بود پزشک قطره بتامتازون و کرم بازسازی کننده پوست مدیلنتجویز کرد برای مالیدن به رو و داخل ناخن.علت تجویزش چی بوده بنظرتون اخه التهابی توی ناحیه نیس فقط یه ناخن ضخیم بدشکل هس از نظر من ماتریکس ناخن به علت فشاری که بهش اومده نمیتونه ناخن طبیعی بسازه و باید کشیده بشه بنظر شما چه راه دیگه ای جز کشیدن هس؟ تبریزم نمیتونم بیام خدمتتون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام تجویز دارو برای رفع التهابات احتمالی است.اگر با رشد مجدد در طول 1-2 هفته تغییری احساس نشد با نظر پزشک کشیده شود [1397-03-23]

پاسخ سوال پزشکیکفش قارچ پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

(چالش سی روز دیسیپلین برای کاهش وزن (1

آیا تکنیک تزریق چربی در ماندگاری آن موثر است

بیماری کم کاری تیروئید چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ارتباط دیابت با بیماری کلیه

درمان یبوست و دیورتیکولیت روده

بفرمایید داخل چربی حاضر است

درمان پارگی مینیسک زانو بدون جراحی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

انواع دردهای لگنی در زنان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فوت و فن حاضر جوابی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]