با سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوار، تصاویری ک ضمیمه سوال بنده میباشد نتیجه مراحل بعداز درمان توسط متخصص میباشد ک دارویی ساختنی و کرم صابون دار و اجتناب از شست وشوی دست با انواع شوینده تجویز نموده است . ضمنا هنگام استفاده از داروها روند درمان خوب بوده و ب محض ف قطع دارو بیماری سریعا برمیگردد. لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟ و بابت پیام قبلی شرمنده برای امتحان کردن عضویتم ان پیام را فرستادم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام با توجه به عکس ها برای اگزمای شما پارافین تراپی توصیه میگردد. [1398-11-07]

پاسخ سوال پزشکیدرمان صابون دارو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

اصلی ترین علل دردهای لگن و دنبالچه

درباره بیماری پیسی بیشتر بدانید

این مواد غذایی باعث اضطرابتان می شود

علائم شایع بیرون زدگی دیسک

مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ چه تفاوت هایی با هم دارند؟

بلفاروپلاستی پلک شرقی چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بهترین و موثرترین روش های جوانسازی پوست

پرسش های متداول پیرامون میکرونیدلینگ

کاربرد بوتاکس

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]