سلام .من 24 سالمه 3ساله ازدواج کردم و1سال هست که برای بارداری اقدام کردیم ولی حامله نشدم سه بار به دکتر مراجعه کردم جواب سونوگرافی هام همه چی طبیعیه شوهرم هم یه کم اسپرماش ضععیف بود که دارو خوردو یه ماه پیش رفته بودیم دوباره ازمایش داد ودکتر گفت خیلی بهتر شده و این دفعه خواست برامن عکس رنگی بنویسه که من نذاشتم. این ماه بازم پریود شدم شما راهنمایی کنید که ما باید چیکار کنیم ومشکل چیه که حامله نمیشم و اینکه من قبلا پریودم منظم بوده ولی الان 6 7 ماه میشه که 10 روزلکه میشم بعد به خونریزی میافتم دیر هم پریود میشم قبلا روز 24 یا 25 پریود میشدم الان تقریبا از روز 20 لکه میشم روز 30 یا 31 پریود میشم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، با توجه به اینکه شانس بارداری در هر سیکل تنها 25 درصد است حال که آزمایش همسرتان بهتر شده است به صورت منظم با تعیین زمان تخمک گذاری با تست تخمک گذاری برای بارداری اقدام کنید. علت لکه بینی می تواند نارسایی جسم زرد باشد می تواند با نظر پزشکتان از مدروکسی پروزسترون و یا دیدروژسترون استفاده کنید. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

ارزیابی ناباروری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سونوگرافی تیروئید و گردن چیست و به چه علت انجام میشود؟

در جلسات سکس تراپی چه می گذرد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آپراکسی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

رینوپلاستی غیر جراحی با تزریق ژل

کاربرد بوتاکس برای کاهش درد

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت و درمان حساسیت پوستی

از چه روشهای می توان برای حفظ شادابی پوست استفاده کرد؟