با سلام مادرم 60 ساله یک ماه قبل به دنبال عمل مستکتومی سینه چپ درحال انجام شیمی درمانی هستن که نوع تومور استیج 2آ تشخیص داده شد و نواحی دیگر درگیر نشده است ولی ترشحات قهوه ای در سینه راست و فرو رفتگی مشاهده می گرددکه قبل از جراحی سینه مجاور نیز وجود داشت که با انجام آزمایشات مامو و سونو و کشت مشخص شد که اکتازی است ولی در چند روز گذشته ترشحات خونابه ای شده و این موضوع به شدت من و خانواده ام رو نگران کرده .لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . معمولا ترشحات تیره رنگ با خون اشتباه می شوند لازم است ترشحات روی دستمال کاغذی سفید رنگ گذاشته شود و اگر خون قرمز رنگ نباشد اقدامی لازم ندارد و در غیر این صورت نیاز به بررسی دارد . [1401-06-14]

پاسخ سوال پزشکیماستکتومی سرطان پستان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

آر اف فرکشنال سوزنی

درمان قطعی تنبلی تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روشهای متخصصان طب فیزیکی برای درمان درد مهره های پشتی

اسکلروتراپی برای درمان واریس صورت

علائم قارچ پوستی در بارداری چیست؟

تیکسل درمان چروک و خطوط پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان کمر درد با لیزر پرتوان و کم توان

توصیه هایی برای سلامت پوست

جوانسازی پوست - قسمت اول

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]