با سلام. من روی گردنم بر اثر ریختن اسید کلویید ایجاد شده. از یک ژل لایه بردار به نام اسپکتراژل استفاده میکنم از انجا که وضع مالی مساعدی ندارم همین کافیه؟ یا از لیزر هم استفاده کنم؟ در ضمن سرم رو بالا پایین ک میکنم گردنم یه ذره کش میاد آیا بالیزر درمان میشه؟ مرسی از راهنماییتون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر کلویید ها ضخیم باشد لیزر هم لازم دارد اگر نازک هستندد به همین درمان ادامه دهید [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

آیا می توان ژل و بوتاکس را همزمان تزریق کرد؟

همه چیز درباره ساب سیژن

اجاره دستگاه زردی نوزاد در منزل تهران و کرج

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

عفونت ادراری ؛ عوارض پیشگیری و درمان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مقایسه جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال و لیزر اندولیفت

از پسوریازیس چه میدانید ؟

معرفی سایت محصولات پوستی معتبر خارجی

چه کسانی باید ماموگرافی انجام دهند؟