سلام دکتردسک ال4قبلا پاره شده وتوسط دکترعیدی عبدالخانی دراهواز با عمل جراحی ترمیم شده حالا ال3با تشخیص دکتر دچار پارگی خفیف شده گفتند 10روز استراحت مطلق رفع میشه حالاکمردرد ندارم ولی پای چپم خیلی دارد وبا گاباتین100هم دردش کم نمشه لطف با توجه به تصویر ارسالی امکان لیزر میباشد

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام دیسک کمر L3L4 شدید است. اگر با استراحت و دارو بهبودی نیابد احتمالا نیاز به عمل باز دیسک دارید [1401-06-27]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

رایج ترین انواع سرطان سینه و علائم و نشانه های آنها

درد ریشه مو نشانه چیست و به چه علت است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

انواع روشهای درمان واریس

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

کمبود زینک و ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علت انجام رادیوگرافی سینوس

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

رفع و از بین بردن غبغب با لیزر لیپولیز

مزوتراپی غبغب چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نکات کلیدی در درمان کبد چرب