بسمه تعالی باسلام احتراما اینجانب باتوجه به داشتن تیروئیدی کم کار ومصرف مرتب داروهای تجویزی پزشک مربوطه حدودا به مدت دوهفته ای است که درناحیه کمر احساس درد ودر ناحیه پا خصوصا پای چپ در بدی دارم واحساس کرختی وبی حالی در پاهای خود احساس میکنم ودست چپم هم همیشه احساس برق گرفتگی میکنم واواسط ظهر این درد کمتر ودراوایل شب درد بیشتری احساس میکنم وباعث بی حرکتی من میشود من نگرا بیماری ام اس هستم ایا این میتواند علایم این بیماری باشد وشایان ذکر است که کارمند بوده وحدودا 8ساعت پشت میز مینشینم لطفا اینجانب راراهنمایی فرمایید

دکتر علی فرخانی :

درد پای چپ از کمر و برق گرفتگی دست چپ از گردن می تواند باشد. احتمال MS با یک چنین علائمی بعید به نظرمی رسد. مراجعه به پزشک مربوطه و در صورت لزوم انجام فیزیوتراپی می تواند مشکل شما را حل کند. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

اسکلروتراپی رگ های واریس چگونه است؟

عامل مشترک درد قاعدگی و نازایی یا اندومتریوز

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درباره بیماری پیسی بیشتر بدانید

عفونت گوش شناگر چیست ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

روشهای درمانی آلوپسی یا از دست دادن موها

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

لمینیت و ونیر کامپازیت

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

عوارض داروهای گیاهی

کیفوز به چه وضعیتی گفته می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]