با سلام - یکی از مهره های پایین کمر مامانم روی هم خزیده و دکتر معاج سال قبل 10 جلسه فیزیوتراپی ویزیت کردند که کمر درد شون بهتر شد. حال امسال دوباره بعد ار یک مسافرت دوباره درد کمر شروع شد به طوری که درد شدیدی از زانو تا مچ دارند. دکتر مالج فرمودند چون دیابت نوع 2 دارند نمی توانند عمل کنند و حال دوباره 10 جلست فیزیو تراپی دارند می روند که از زمانی که دوره فیزیو تراپی شروع شده تا الان که جلسه 5 می باشد دردی از زانو تا مچ پاشون شدید شده است.سن مامان 50 سال می باشد . حال چه بایستی انجام داد تا درد تسکین یابد آیا درد مچ پاشون بهتر می شود و این درد از چه عاملی ایجاد شده است. با تشکر فراوان

دکتر علی فرخانی :

فعلا نیاز به استراحت می باشد. استراحت یعنی اجتناب از هر گونه فعالیت مضر و دردزا و برای کاهش درد و درمان نیاز به لیزر و فیزیوتراپی دارند. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیمچ پا

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

نرمش های مفید در سرگیجه

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

همه چیز درباره معافیت پزشکی سربازی به علت واریکوسل

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بلوغ در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بعد از مزونیدلینگ، پوست به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

روشهای درمان غیر جراحی بیرون زدگی دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

رفع تیرگی زیر بغل با لیزر چگونه است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آثار مثبت خندیدن

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

گوشت اضافه بعد از عمل زیبایی پلک