با سلام و عرض ادب پسری 32 ساله هستم که دوبار جراحی نا موفق فتق کشاله ران سمت چپ انجام دادم یکبار بدون مش و دومین بار با مش . میخواستم بدونم اگه مشکلی برای باروری یا هرنوع مشکل دیگه برای بدن ایجاد نمیشه میتونم دیگه جراحی نکنم؟ در ضمن بیضه سمت چپ کوچکتر از سمت راست است، آیا دلیل آن فتق بوده؟

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی :

سلام، خطر فتق گیرگردن روده ها در آن است ولی بر باروری تاثیر ثابت شده ای ندارد. بیضه ممکن است در اثر جراحی فتق کوچک شود که از عوارض نسبتا کمیاب است. برای شما توصیه به جراحی لاپاراسکوپی می شود. [1396-11-25]

پاسخ سوال پزشکیجراحی بارداری بیضه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، جنب قنادی بابک
تلفن : 32225166 - 031

جوان سازی پوست با هایفو و آر اف

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

علت ایجاد شوره سر و درمان آن

معرفی لیزر پوست

مزوتراپی چیست

سونوگرافی عناصر سطحی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علائم و علت آب آوردن و ورم زانو

رژیم غذایی بعد از زایمان

توانبخشی فلج صورت2

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]