باسلام وخسته نباشید چند سالی هست که پوست صورتم تیره میشه وپراز کک ومک وقتی به پزشک مراجعه می کنم برام داروی ترکیبی دست ساز وضد آفتاب تجویز می کنن که تاثیر مکنن ولی تا وقتی مصرف میکنم وقتی مگم میخام لیزکنم میگن احتمالش خیلی هست برگرده لطفا بگید چکارکنم آیا لیز خوبه واینکه سالی یک بار این کار تکرار بشه برای پوست صورت درسالهای بعد ضرری نداره .باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر کک مک اگر درست انجام شود خیلی مفید است و اگر ضد افتاب استفاده نمایید تا چند سال برگشت ندارد تکرار آن هم برای پوست ضرری ندارد [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

تاثیر آلبالو در ریکاوری ورزشکاران و کاهش دردهای عضلانی

مزونیدلینگ چیست و چه مزایایی برای پوست دارد؟

چه چیزهایی موجب اضطراب جنسی می شود؟

انواع پوست

سیستوسل چیست و چه علائمی دارد؟

عدم نعوظ در مردان چه عللی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مراقبتهای قبل از بارداری با اسپرم اهدایی

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

لیزر عروق عنکبوتی کنار بینی

رادیولوژی زانو در منزل شبانه روزی با قیمت مناسب

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]