سلام پارسال دچار افتاب سوختگی شدم چن ماه بعد ک موهامو کوتاه کردم دو تا خال پشت سرم بود خاستم بدونم خطرناکن یا نع ممنون

دکتر رضا رباطی :

حاشیه نامنظم، عدم تقارن، چند رنگ بودن و قطر بالای 6 میلیمتر از عواملی هست که اگر در خالی موجود باشد بهتر است برداشته شود. [1398-03-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

رحم اجاره ای

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روشهای مراقبت از پوست در زمستان

خال های قرمز، سیاه و سبز نشانه چه چیزهایی هستند؟

اضطراب جدایی درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

آیا موبایل موجب سرطان بیضه و ناباروری مردان می شود؟-قسمت اول

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

رفع چین و چروک گردن با تزریق مزوژل

ضایعات رنگی پوست چه هستند و چگونه درمان می شوند؟

اشک ریزش

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

اس پی اف در ضد آفتاب