سلام خسته نباشید دکترمنوداداشم از سمعک استفاده میکنیم از درون گوشی اما چون کانال گوشمون کوچیکه مشخصه.واذیت میشیم.من سمعک نانوپلاگ ساخته ژاپن روتوسایتها دیدم خیلی ریزه وداخل میره.اما انگارتوایران نیس.میخواستم بپرسم واسه شمامقدوره واسمون تهیه کنید ودیگه ازشمابخریم وباتریهاشم که خاصه از شما بگیریم؟توروخدا سمعک های بزرگ بهمون پیشنهاد ندین که خستمون کرده.اگه نانو پلاگ رو بتونین خیلی خیلی خوشحال میشیم دکتر

دکتر سعید ملایری :

شهروند گرامی : با سلام علاوه بر کمپانی های ژاپنی، نمونه های دیگری از سمعک های پلاگ با سایز بسیار کوچک وجود دارد(مثلا از کمپانی زیمنس) که در ایران قابل تهیه می باشد. اما قبل از آن باید ادیوگرام (برگه سنجش شنوایی ) را بفرستید تا بتوانیم آن را برای شما تهیه کنیم و وقت ویزیت گذاشته شود. [1397-01-28]

پاسخ سوال پزشکیسمعک

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

علت درد مثانه و تکرر ادرار

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روشهای درمان خطوط کنار لب و بینی

استفاده از کفی طبی و کفش های ارتوپدی در اختلاف طول پاها و زانو

کلیه نابجا یا کلیه اکتوپیک؛ علل علائم عوارض و تشخیص

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیزر درمانی

اثر نوشابه بر استخوان ها

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

تفاوت تبخال و زگیل چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]