سلام خسته نباشید ببخشید خانم دکتر من مبتلا به ویتیلیگو هستم و شاید بالای 300جلسه نوردرمانی رفتم و الان حدود شش ماهی میشه هفته ای یه بار میرم چند ماه دیگه قصد بارداری دارم می خواستم ببینم آیا نوردرمانی اثر مخربی روی جنین داره یا خیر؟ چه مدت قبل از بارداری نباید از دستگاه استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

دکتر سهیلا طاهری :

نور درماني در حاملگي توصيه نمي شود. لازم نيست مدت طولاني قبل از بارداري نوردرماني را قطع كنيد. به محض بارداري نوردرماني را قطع كنيد [1397-11-05]

پاسخ سوال پزشکیماهی بارداری جنین

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

نیدل آر اف موثرترین روش جوانسازی پوست

سونوگرافى داپلر ترانس كرانيال (TCD) چگونه انجام میشود؟

چه زمانی درمان اضطراب ضروری است ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

نکات مهم در استفاده از ضدآفتاب ها

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

زمان بندی سونوگرافی های بارداری چگونه است؟

آشنایی مختصر با رادیوگرافی قفسه سینه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بی خوابی

ویتامین E برای فعالیت صحیح بخش های مختلفی از بدن مورد نیاز است

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

علائم و تشخیص بیرون زدگی دیسک های گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]