سلام خدمت دکتر واعظ شوشتری؛ میخواستم بپرسم که موارد تشکیل دهنده ماینوکسیدیل چیه؟ آیا ماینوکسیدیل ممکنه باعث ریزش مو بشه؟ من حدود سه هفته میشه که از ماینوکسیدیل استفاده میکنم احساس میکنم که موهام به جای اینکه بهتر بشه بیشتر از قبل خالی شده. خیلی برام دردسر شده این موضوع. لطفاً راهنماییم کنید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در ابتدای مصرف ماینوکسیدیل حدود 1-2 ماه ریزش مو طبیعی است به درمان ادامه دهید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

آنچه باید درباره زگیل تناسلی دانست ؟

درمان موهای زائد با لیزر

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

توصیه های بعد از عمل قسمت دوم

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

کلیپ ارتودونسی جهت اصلاح روابط دندانی 2

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

انواع روشهای درمان کمر درد

تحریک بیش از حد تخمدان ( OHSS )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تاثیر تزریق چربی بر پوست

اختلالات صحبت کردن در انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]