با سلام من 30 سلامت و متاهلم الان چند ماهیه که به مدت طولانی حتی تا 15 روز جدیدا قبل از پریودم لکه بینی دارم دکتر رفتم سونو رحم دادم مشکلی نداشت برام قرص پروژسترون و اختلال قاعدگی نوشتن می خورم اما تاثیری نداره.فقط آ زمایش پاپ اسمیر ندادم خواستم ببینم ممکن هست که سرطان باشه ممنون میشم سریعتر جوابمو بدین خیلی نگرانم.

دکتر نرگس علیان :

سلام نه خانمم نگران نباشید ممکنه یه مدت یه نفر لکه بینی داشته باشه ازاسترس میشه ازشرایط آب وهوا میشه با این قرص بهترمیشه [1395-11-03]

پاسخ سوال پزشکیسلامت بینی رحم

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

تاریخ طب سوزنی و پیشرفتهای جدید

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

تاثیرات لیزر کم توان و پر توان برای پوست

تبخال تناسلی چیست و چگونه درمان میشود؟

تغذیه در دوچرخه سواری

اگر تصمیم به باردار شدن دارید، این مطلب را بخوانید

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

علائم دیسک کمر عصبی چیست و چگونه می توان آنها را کنترل کرد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

اختلالات دو قطبی - قسمت سوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

عوارض پوستی استفاده از قرص های چاقی