سلام ببخشید من با نامزدم چند وقت پیش رابطه جنسی داشتیم و یک باز من ارضا شدم و منی خودم رو بیرون ریختم و آلت تناسلی خودم رو تمیز شستم و یک نیم ساعت دیگه باز هم یه ارتباط دیگه برقرار کردیم و باز هم منی خودم رو بیرون ریختم ولی نامزدم نگرانه که مقداری منی داخل آلت تناسلی من مونده باشه و باعث بارداری بشه باز تاکید میکنم تو رابطه اول من آلت تناسلی خودم رو تمیز شستم آیا احتمالی هست منجر به بارداری بشه؟؟؟ فقط خواهشا اگر میشه سریع به سوالم جواب بدید ممنون

دکتر نرگس علیان :

سلام اگر مطمین هستین از روش پیشگیریتون جای نگرانی نداره درصورت شک داشتن تا72ساعت بعد میشه قرص اورژانسی مصرف کرد [1396-10-11]

پاسخ سوال پزشکیجنسی ارضا منی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

تفاوت سونوگرافی داپلر با سونوگرافی معمولی

معایب، مزایا و نحوه تزریق ژل لب

مراحل روکش

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

عملکرد کرایو لیپولیز های جدید

جراحی آندوسکوپی ستون فقرات کمری و گردنی

بیماری پاژه پستان چیست و چه علائمی دارد؟

تغذیه برای کات شدن ماهیچه ها ( قسمت اول )

آب آهن تاب معمولی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]