باسلام.پوست فوق العاده خشکی دارم.که این خشکی آزارم میده معمولا مرطوب کننده ها هم اثرکوتاه مدت دارند.چکارکنم شماچه مرطوب کننده ای راپیشنهادمیکنید پوست وچهره بوروسفیدهمراه باکمی کک و مک دارم واین خشکى پوست سن منوبیشترنشون میده.وبابت این موضوع ناراحتم.لطفابرای شفافیت پوست وشاداب شدنش هم پیشنهادتون روبگید.باتشکر

دکتر هما فاتحی :

شما باید از پن های مخصوص جهت شستشو استفاده کنید . مرطوب کننده قوی مانند مدیلن استفاده کنید. مراقبت های پوست خشک مخصوصا در زمستان را باید انجام دهید و ضد افتاب را فراموش نکنید. [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیمشاوره پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک B ، طبقه سوم ، واحد 309
تلفن : 32245018 - 031

کار غده پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کاهش وزن بدون ورزش عامل پوکی استخوان

دکتر محمدرضا سلامت [ پوکی استخوان ]

پسوریازیس

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

میکرودرم برای چه افرادی مناسب است؟

علت قوس و گودی زیاد کف پا

علت ابتلا به آلبینیسم یا زالی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان گیاهی سینوزیت

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تغذیه و آب مروارید

نگهداری از پوست چرب