باسلام.پسری 22 ساله هستم.مو های صورتم به جز در ناحیه چانه وبالای لب درنیامده.پدر وپدر بزرگم نیز در جوانی کم مو بوده اند.باید چه کاری انجام بدم تا در نواحی فاقد مو در صورتم مو رشد کند؟آیا استفاده از ماینوکسیدیل فایده ای دارد؟لطفا راهنمایی کنید.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لطفا مقاله کم پشتی موی صورت آقایان رو در سایت مطالعه فرمایید. با توجه به سابقه فامیلی که ذکر کرده اید احتمال ارثی بودن این حالت زیاد است . بله میتونید ماینوکسیدیل رو استفاده کنید. [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیریش ماینوکسیدیل

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ماندگاری عمل پلک چقدر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

هایفوتراپی موثرترین روش رفع غبغب

رفع خطوط پنجه کلاغی دور چشم با تزریق بوتاکس

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان و علائم درد رگ و عصب سیاتیک کمر و پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیزر پوست صورت

خداحافظی با حلقه های تیره دور چشم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تشخیص حاملگی خارج از رحمی

رابطه ی ریزش مو در زنان و یائسگی