سلام آقای دکتر.من برای جوش هام راکوتان نوشتید فقط یادم رفت بپرسم آیا کرم آرایشی بر روند درمان جوش ها تأثیری دارد؟ و ی سوال دیگه:هزینه لیزر موی زاید تقریبا چقدر و برگشت پذیر یا نه؟ ممنونم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

در موارد معمول استفاده از کرمهای آرایشی بخصوص نوع چرب باعث تشدید جوش میشه.اما در صورت مصرف روآکوتان مصرف موردی مشکلی ایجاد نمیکنه بشرطی که افراط نشه. هزینه لیزر موهای زائد بر اساس وسعت و ناحیه موردنظر تعیین میشه.برای اطلاع از هزینه ها با مطب تماس بگیرید منشی به اطلاعتون میرسونه. [1401-02-22]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت راکوتان لیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

عفونت قارچی پوست

استفاده از کورتیزون برای کاهش التهاب

مشاوره پوست و زیبایی صورت

فرایند کلی لیزر کیوسوییچ چگونه است؟

برگشت یا ریفلاکس ادراری چیست ؟

مزوتراپی چیست و عوارض آن کدام است؟

رحم دو شاخ

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لنفوم پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

نقش کراتین در تغذیه ورزشکاران