با عرض سلام خدمت اقای دکتر.من دوماه پیش اومدم خدمتتون برای جوش و جای جوش قرص ازیترومایسن و روشن کننده سی گل برام نوشتین .استفاده کردم اوایل یه ذره لک هارو روشن کرد ولی بعد اینکه تموم شد باز لکه ها حالت قبلی در امده باز مراجعه کنم بنظرتون چیکار کنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

لکه های ناشی از جوش علی رغم اینکه به درمان طولانی نیاز دارند اما نهایتا اکثرا بهبود میابند. در درمان علاوه بر کرمهای لایه بردار از روشهای دیگه مثل پیلینگ و میکرودرم ابریژن هم استفاده میشه. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علل، علائم، تشخیص و درمان پرمویی یا هیرسوتیسم در زنان

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

دلایل ایجاد درد عصب سه قلو و صورت چیست؟

تاثیر تزریق فیلر خط خنده در جوانسازی صورت

با پوست چرب چه کار کنیم ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ترک بدن یا استرچ مارک چیست و راهکار درمان آن

درد کمر هنگام نشستن و خم شدن و راه های پیشگیری و درمان آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت و درمان درد مچ پا چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

توصیه هایی برای کاهش ورم پاها در طی بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

عوارض بعد از عمل سرطان سينه