باسلام دکتر جان پسری 19 ساله هستم که آزمایش استراديولم بالا بود آیا این هرمون میتواند عامل جوشهای صورتم باشد؟ متشکرم.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته بر اساس تنها یک آزمایش امکان تفسیر و تشخیص وجود ندارد. اما بطور کلی تقریبا عامل اکثریت قریب به اتفاق انواع آکنه هورمونهای جنسی است. البته این لزوما به معنای اختلال یا بیماری هورمونی نیست. سطح طبیعی هورمونها در افراد سالم هم ممکنه باعث ایجاد جوش بشه. اما در صورتیکه علایم بالینی مشکلات هورمونی وجود داشته باشه بهتره با متخصصین غدد مشورت بشه. [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیآکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

از موارد زیر اجتناب کنید

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

معایب کاشت مو به روش اف آی تی

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مزوتراپی مو درمان ریزش مو

آسیب های هدفون و ایرپاد به شنوایی را بشناسید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

کاربرد تزریق فیلر در جوانسازی گردن

روشهای جوانسازی پوست گردن

علائم، علت تشخیص و درمان شکستگی مهره گردن

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

مفاهیم اولیه جراحی زیبایی پوست

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]