سلام دکتر .وقتتون بخیر.بنده از مرضیای تحت ویزیت خوتتون بودم.دکتر موهای سر و ابروم به حدی ریزش داره که دیگه غیر قابل تحمله برام.ابروهام به حدی کم شدن که کاملا سفیدی پوستم نمایان شده.شنبه اومدم مطب گویا تا 4 مهر نیستید.خواهشا یه راه کاری چیزی به من بگید .یعنی کاملا مو های ابروم از بین رفته .قبلا هم دو نوبت ویزیت خود شما شدم.با تشکر.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

شاید بشه پی ار پی انجام داد [1401-02-20]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو ابرو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

نکاتی برای حفظ سلامت مثانه

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

ضایعات عروقی مغز و درمانهای های آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جراحی لیفت صورت ( کشیدن پوست ) چگونه انجام می شود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

الفبای طب سوزنی

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

اهمیت استفاده از زینک بر سلامت پوست ومو

لوب فرونتال یا پیشانی مغز و نقش آن در رفتارهای ما

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

خوش بو باشید

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

بیرون زدگی دیسک گردن چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]