با سلام اقای دکتر من پسر 24 سالمه الان نزدیک به 1 ساله دچار خشکی لب میشم از انواع و اقسام بالم ها پمادهای چشمی و روغن های گیاهی استفاده کردم ولی خوب نشده این خشکی با استفاده از پمادها در چندین روز خوب میشه ولی بعد از یه نصف روز دوباره خشکی برمیگرده رنگ روی خشکی خیلی کم با دقت متوجه رنگش که سفید متمایل به زرد میشه اقای دکتر چیکار کنم ؟؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

مرطوب کننده های لب باید روی لب مرطوب و نم دار استفتده بشه. محصولات با پایه چرب و روغنی مانند وازلین برای درمان خشکی لب موثرترند. [1401-02-09]

پاسخ سوال پزشکیلب

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علت انواع و تشخیص شکستگی لگن

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تفاوت زن و مرد در برخورد با روابط جنسی

آیا لیزر برای درمان جوش صورت مفید است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

میکروگرافت ابرو چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

هر آنچه که باید در مورد کاشت ریش و سبیل بدانید

بارداری خارج از رحم چه زمانی مشخص میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تاثیر آب درمانی بر کمر درد و بیرون زدگی دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جوانسازی پلک با پلاسما جت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تبخال تناسلی چیست؟ چگونه درمان میشود و چه علائمی دارد؟