باسلام.دختری ۲۹ساله هستم.صورتم از بچگی کک و مک داشت.اما به تازگی روی گونه و بالای لبم قهوه ای شده.آیا میتونه ناشی از مصرف قرص سیپروترون کامپاند باشد؟وآیا میتونم با لیزر درمانش کنم و بیام خدمتتون؟باتشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

انواع لکه های پوستی شایع صورت شامل کک و مک و ملاسما است. ملاسما با مصرف قرصهای ضدبارداری ارتباط داره. پاسخ به درمان کک و مک به لیزر بیشتر از ملاسماست. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیکک مک درمان لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

لاغری موضعی با کویتیشن چگونه است؟

علل دردهاي مزمن اندام فوقاني

کاهش میلی جنسی زنان چه عللی دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مراقبت های تسکینی

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

عمل تنگی مجرای ادراری به چه مراقبتهایی نیاز دارد و عوارض آن چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نقش هسته ی انگور در ورزشکاران

میهمانهای ناخوانده عامل بیماری پارکینسون

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]