سلام ببخشید آیا همزمان با مصرف راکوتان میتوان برای پاکسازی و تخلیه جوشهای زیرپوستی و کومدون ها اقدام کرد؟ و اینکه آیا کار پاکسازی توسط شما در مطب انجام میشه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

جوشهای زیر پوستی و کومدون معمولا به درمانهای دارویی دیر جواب میدهند یا مقاومند. و روش درمانی موثر تخلیه فیزیکی اونها یا پاکسازی پوست که در مطب قابل انجامه. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت پاکسازی پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

پیشگیری از ابتلا به مشکلات پا و اصول مراقبتی در بیماران دیابتی

درباره سرطان سینه بیشتر بدانید

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

تنبلی تخمدان چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نکاتی درباره میوه جات

روشهای تقویت مو

اصول تغذیه ورزشی

علت همزمانی تزریق چربی و پی ار پی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]