سلام خسته نباشید ببخشید دکتر من سفید پوستم و قبلا چاق بودم و گودی چشمم بسیار نمایان میکرد.بعد به طور اصولی لاغر شدم و اون موقع پوستم عالی شده بود و گودی چشم هم خیلی کم شده بود.موقع لاغری دکتر برام آزمایش خون نوشتند و غلظت خونم بالا بودو گفتند تنها راه اینه که هر ماه یک واحد خون بدم ولی من انجام ندادم.دکتر الان بعد از دو سال وقعا پوستم وصورتم بد شده.فقط پوست صورتم تیره شده.گودی چشم داره برمیگرده. به دلیل کنکور هم اصلا تو این مدت جلو آفتاب نرفتم.پوست صورتم شل شده.ولی بازم لاغریم رو حفظ کردم.متشکرم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اولین توصیه حفظ وزن موجود جلوگیری از چاقی مجدد و سعی برداشتن سبک زندگی سالم شامل پرهیز از استرس تغذیه مناسب فعالیت فیزیکی و ورزش مناسب است. استفاده از ضد آفتاب توصیه میشود.روشهای درمانی طبی و زیبایی بر اساس نوع مشکلتون ممکنه نیاز باشه. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نـاخن جویدن درکودکان

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

آیا محلول لامینین برای ریزش مو خوب است؟

فرایند کلی لیزر کیوسوییچ چگونه است؟

سیگما لیفت جدیدترین روش هایفوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نقش کلسیم در ورزشکاران

لباس ها را در نور آفتاب خشک کنید

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

این عادت های ناخواسته به گوشتان آسیب می زند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تجهیزات و دستگاه های کلینیک پوست و موی دکتر خسروانی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

موادی که باعث کاهش وزن میشود