باسلام من مدتها مشکل شوره شدید سر و ریش دارم و با مصرف گاه و بی گاه سلنیوم سولفاید دو و نیم درصد برطرف میشد موقتا اخیرا تابستان در جنوب مشغول کار شدم که گزما و شرجی محیط بسیار بالا بود موقعی که ریشمو تراشیدم متوجه لکه های سفید روی صورتم شدم به طور خودسر پماد کلوبتازول و کلوتریمازول به همراه شست شو صورت با کتوکنازول و صابون رو دو هفته انجام دادم ولی برطرف نشدن ایا صابون گوگرد استفاده کنم ضمن اینکه بعلت شرایط کاری جزیره امکان مراجعه حضوری به متخصص رو ندارم مم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

هر چند از روی تصاویر ارسالی امکان تشخیص قطعی وجود ندارد اما فعلا توصیه میکنم تا مراجعه به متخصص پوست اولا کلوبتازول رو قطع کنید و دوما به مدت سه هفته کلوتریمازول رو بزنید. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیشوره

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

تاثیر پروفایلو بر جوانسازی پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

دمودکس چیست و چگونه درمان میشود؟

عمل لیزیک چشم برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جراحی ماستکتومی به چه دلیل انجام میشود؟

تزریق ژل چگونه موجب جوانسازی اطراف چشم میشود؟

جراحی های پیرچشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

تسکین و درمان درد کمر با طب سوزنی

نوار عصب و عضله (الکترو دیاگنوز)

آیا بیماری شنوایی آقایان با خانم ها متفاوت است ؟

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]