سلام روز بخیر از مطالب آموزنده و مفید ی که در سایت قرار دادید کمال تشکر را دارم سئالم درباره بوتاکس است من پلک های افتاده ای دارم و بدلیل ضعف عضله چشم نمی توانم عمل کنم و این باعث شده پیشونیم چروک های عمقی داشته باشد حال می خواستم پیشونی و پلک های رو بوتاکس کنم ولی شنیدم بعد از شش ماه چروک ها بیشتر می شود و عوارض بدتری دارد و اینتکه بعضی های می گویند تا چندین بار بوتاکس کنم این مشکل برطرف می شود نظر شما چیست راهنمایی می فرمایید. ممنون خانم مجرد سی و شش ساله

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بعد از تمام شدن اثر بوتاکس چینها بیشتر نخواهد شد [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکیبوتاکس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آیا قرص کلاژن و کرم کلاژن مصرف کنیم؟

کلینیک پوست خوب چه ویژگی هایی دارد؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نقش ویتامینها در بدن ورزشکاران

پاک کردن تاتو یا خالکوبی

( کاربرد و عوارض هورمون سوماتروپین ( سوما

ارتباط کهیر با خوراکی ها

بوتاکس؛ کاربردها، نحوه تزریق، عوارض، مراقبتها، هزینه

محدودیت ها و مزایای انجام سونوگرافی در ارتوپدی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بهترین روشهای مراقبت از مو