با سلامو وقت بخیر خدمت شما اقای دکتر ببخشید سوالی داشتم در مورد قرص داکسی سایکلین، خواستم بپرسم ایا مصرف این قرص اثر قرص َضد بارداری ال دی را ختثی می کند؟ ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

داکسی اثر ال دی رو کم میکنه باید همزمان از یک روش دیگه ضد بارداری دیگه هم استفاده بشه. [1401-02-01]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بیماری های اطراف ایمپلنت

دکتر مسها علیزاده [ متخصص جراحی لثه و ایمپلنت ]

شنای استقامت ( قسمت سوم )

اهمیت تغذیه ورزشی در ورزشکاران

رفع غبغب

دندان قروچه

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

درمان بدون جراحی دردهای اسکلتی-عضلانی

تشخیص زگیل تناسلی

تعریف فلوشیپ فوق تخصصی درد