سلام آقاي دکتر وقتتون بخير حدود 3 ماه ميشه چشم سمت چپم کوچک شده انگار توش جسم خارجي هست وقتي پلک ميزنم 3 تا دکتر مختلف رفتم قطه هايي از جمله باکتي مايدفلوکورت و پماد ائروتکس داده ولي هيچ تغييري نکرده حتي در طول روز از شامپوي ايسول استفاده کردم طبق دستور پزشک و کمپرسور آب گرم هم ميذارم رو چشمم ولي تغييري نکرده لطفا راهنماييم کنين بزرگواريد خير در مسير زندگيتان

دکتر سیروس بخت آور :

درود و ادب . چشم کوچک نشده بلکه به طور واکنشی پلک ها را خوب باز نمی کنید و علت به احتمال زیاد التهاب لبه پلک و تغییر در ترکیب اشک و خشکی چشم می باشد . از قطره های اشک مصنوعی و پماد های نرم کننده چشمی و قرص امگا3 روزانه استفاده کنید و جهت معاینه مراجعه کنید . مشکل مهمی نیست نگران نباشید . [1397-07-03]

پاسخ سوال پزشکیچشم پلک

آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031

تشخیص عفونت ریشه دندان با رادیوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

۴ تمرین برای التهاب تاندون شانه

پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چگونه لک های پوست را کاهش دهیم

درمان های بیماری آلزایمر

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سلولیت چیست و چگونه درمان می شود؟

انواع روش های درمان چروک اطراف چشم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی های زیبایی پستان شامل چه مواردی می شود؟

جراحی کیفوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]