سلام یه خانم36 ساله هستم هیچ مشکل چشمی نداشتم حدود یک سال است که اجسامی مثل تار عنکبوط و مو در مقابل چشمانم دیده می شود نه فشار چشم دارم نه قند نه چربی به چشم پزشک مراجعه کردم لطفا جواب من را بدهید با تشکر

دکتر سیروس بخت آور :

درود و ادب . این حالت را مگس پران می گویند و به علت تغییر حالتی که در بعضی از اجزاء زجاجیه به وجود می آید و معمولا به علت افزایش سن و نزدیک بینی می باشد ایجاد می شود . هیچگونه خطری نیز ندارد . [1397-07-03]

پاسخ سوال پزشکیمو چشم چربی

آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031

آیا روش پی آرپی در آرتروز زانو تایید شده است

مقایسه بزرگ کردن پستان با پروتز پستان و تزریق چربی

اصلاح پیر چشمی دیگر یک رویا نیست

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

سرطان بیضه با چه عوارضی همراه است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

عوارض قلیان و سیگار برای پوست

آیا میتوان رشد مو را افزایش داد؟

ژن هوش و ساختارهای حیاتی مغز از مادر به فرزند میرسد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

IPL و کاربرد آن در سلامت پوست

علائم حساسیت پوستی به داروها