سلام اقای دکتر خسته نباشید. مصرف منظم ضد افتاب یعنی چی؟ مثلا وقتی خونه هم هستیم هر 3ساعت یبار کرم بزنیم؟ جلوی کامپیوتر هم زیاد میشینم باعث ایجاد کک ومک میشه؟ یه ضد افتاب خوبو قوی که قیمتشم مناسب باشه معرفی کنید لطفا

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

در صورت داشتن کک مک یا لک باید در خانه هم دو ساعت یکبار بزنید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

ورزشهای مناسب برای زانوها

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سندروم عضلانی شانه درد

علت انجام جراحی مغز با پرتوی گاما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جوانسازی پوست دست

نگهداری از پوست چرب

اصول کاهش وزن در ورزشکاران

تغذیه و دستگاه تنفس

تشخیص گودی کف پا و درمان آن

کاربرد و نحوه انجام رادیوگرافی ساده زانو

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]