باسلام همسر من مدتی در ناحیه نوک انگشتان دستش احساس داغی می کنه و کمد درد هم داره می خواستم بدونم به هم ربطی داره و دلیل این احساس گرمای شدید را می خواستم بدونم باتشکر

دکتر علی فرخانی :

وجود حس داغی در نوک انگشتان دست می تواند به دلیل مشکلات عروقی و یا مشکل در سیستم اتونوم (سیستم عصبی خودکار) یا همان سمپاتیک، پاراسمپاتیک باشد. که البته احتمال مشکلات سیستم عروقی بیششتر است و وجود کمردرد هم می تواند به این مسائل مرتبط باشد یا اینکه اصولا کمردرد مکانیکال باشد. به هرحال یک معاینه فیزیکی حتما نیاز می باشد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

ده علت شایع درد باسن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

شکستگی مچ دست یا شکستگی دیستال رادیوس

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

بیماری های مربوط به رشد پستان

آسیب ها و شکستگی استخوانهای صورت

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تأثیر اوزون تراپی در مبتلایان به درد زانو

عوارض قلیان و سیگار برای پوست

آیا تکنیک تزریق چربی در ماندگاری آن موثر است

راهکارهای برطرف کردن بوی بد و نامطبوع بدن

امگا سه عامل مهم سلامت

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]