با عرض سلام و خسته نباشید من سرم ضد ریزش مو ارثی مردان سینره و لیکویید آلپسین گرفتم ولی نمیدونم چه مقدار در روز باید استفاده بشه ممنون میشم راهنمایی کنین من پسر 25 ساله و از 18 سالگی لیکویید آلپسین استفاده میکردم و خداروشکر تو این چند سال جواب داده بود ولی چند ماه دیگه جواب نمیده ریزش مو شدید گرفتم ناگفته نماند چند ماهه استرس شدید هم دارمبه همین علت سرم هم اضافه کردم ب نظ تون جواب خوبه

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . اول باید استرس را کنترل کنید در ادامه استفاده از محلول ضد ریزش Herbox استفاده کنید بهتر جواب میگیرید . روزی دو بار [1395-03-04]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو استرس

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

زگیل تناسلی

نفروز یا سندروم نفروتیک چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بيماری واريکوسل یا واريسی شدن عروق بيضه چيست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

مراقبت های پوست در فصل پاییز

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه پوستی سالم و شاداب داشته باشیم؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پانچ جای جوش چیست؟

آیا سن من بر باروری من تأثیر دارد؟

علت و علائم پارگی منیسک مفصل زانو

فرق هیرفیلر و مزوتراپی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]