سلام خسته نباشید بیمار خودتون هستم 5 روز پیش لیزر کک و مک انجام دادم توی این 5 روز اصلا بیرون نرفتم و دایما یک لایه کرم ترمیم کننده و ضد افتاب روی محل لیزر شده مالیدم از امروز بعضی از دلمه ها نرم شده و از پوستم جدا شد و جای ان کمی قرمز است طبیعی است؟؟ مراقبت خاصی لازم ندارد؟ و سوال دیگه این که من در قسمت چانه جای جوش برنگ قهوه ای دارم ایا لیزر را پیشنهاد میکنین؟ هزینه ان چقدر است؟ از لطف شما متشکر و سپاسگذارم...

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

قرمزی مختصر طبیعی است. کرم ترمیم را ادامه بدهید. باید برای لک چانه معاینه شود به احتمال زیاد لیزر موثر است [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

بیماری فیبروکیستیک پستان چیست؟

باورهای نادرست در مورد تغذیه با شیر مادر

اصلی ترین علل دردهای لگن و دنبالچه

سوماتروپین ترزیق کنیم یا نه؟؟؟؟

از چه روشهای می توان برای حفظ شادابی پوست استفاده کرد؟

مشاوره والدین کودک برای رشد توانمندیهای گفتار و زبان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

پیشگیری، تشخیص و درمان پوکی استخوان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

سیگار کشیدن قبل و بعد از درمان های پوستی

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چرا استفاده از لیزر موهای زائد موثر است