با سلام پسری 30 ساله هستم در بدو تولد از ناحیه کتف راست دچار کشیدگی عصب شدم که دستم حالت لمسی پیدا کرد بعد از مدتی فیزیوتراپی و حرکت درمانی درسنین طفولیت وضعیتم بهتر شده اما خوب خوب نشدم آیا درمان قطعی وجود دارد؟آیا با عمل جراحی امکان درمان هست؟

دکتر علی فرخانی :

طبیعا با درمان فیزیوتراپی بهبود حاصل می گردد ولی در مورد جراحی با متخصص جراح مشورت شود. [1401-10-11]

پاسخ سوال پزشکیکتف و شانه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

آدرس و شماره تلفن مطب دکتر رضا رباطی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

درمان زانوی پرانتزی در کودکان

آرتروز زانو

تغذیه و بیماری های دهان و دندان ( قسمت اول)

رفع تیرگی دور چشم با کربوکسی تراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مزوبوتاکس چیست ؟ کاربردها، ماندگاری، اثرات و نقاط تزریق

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تزریق بوتاکس برای عرق کف دست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

برجستگی لبها با تزریق ژل

ویژگی زانوبند مخصوص پای ضربدری