با سلام ببخشید من چند وقت پیش رفتم دکتر بخاطر لکه بینیم برام سونوی واژینال نوشتن گفتن شاید خیلی وقته قرص میخوری رحمت نازک شده که جوابش 5 میل توی روزبیستم قاعدگیم بود. بهم گفتن دیگه قرص سیپروتن نخور.تا بدنت به حالت طبیعی برگرده.اما من چون پلی کیستیکم موهام زیاد میشه دارویی بهم ندادن چی میتونم استفاده کنم به جای دیان؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. همه قرصهای هورمونی میزان هورمونشون تقریبا شبیه به هم هست. به جز قرص اچ دی . اندومتر به خاطر مصرف قرص نازک میشه اما مشکلی ایجاد نمیکنه.شاید با تعویض قرص مشکل حل بشه. میتوانید هرکدام از قرصهای موجود در بازار را امتحان کنید.ازجمله دروسبلین یا سیبل .مؤید باشید. [1398-02-22]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

درباره بیماری پوستی پسوریازیس چه میدانید؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

شستشو و نگهداری از دندانهای مصنوعی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

بیماریهای پوستی مرتبط با شغل

آیا زنان باردار میتوانند عکس رادیولوژی بگیرند؟

نحوه انتقال و بلند کردن صحیح اجسام

علت و درمان درد مچ پا چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

فواید زایمان طبیعی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

راهکارهای تغذیه و طب مکمل در درمان ورم معده