سلام من سیویک سال سن دارم ، پنج ماه از زایمان طبیعیم میگذره ، زایمان سختی داشتم بخیه زیاد خوردم از نوع چهار الان بعد از پنج ماه هنوز موقع نزدیکی درد وحشتناک دارم دوماه بعد زایمان برا اولین بار نزدیکی انجام دادیم و تا الان بعد از هفت هشت بار دردم اصلا کمتر نشده نیاز هست ب پزشک مراجعه کنم؟ یا طبیعیه و ب مرور زمان درست میشه؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز. حتما جهت بررسی به پزشک متخصص زنان مراجعه فرمایید.د رصورتی که اشکال از بخیه ها باشد اقدام لازم برای شما انجام خواهد شد. [1398-07-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

رفع و درمان تیرگی و سیاهی زیر بغل و کشاله ران

رادیولوژی پرتابل یا سیار چیست و چگونه انجام میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

کیست اپیدیدیم یا اسپرماتوسل چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

این گونه سال ها جوان تر شوید

برخورد با آسیب های حاد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

هورمون تستسترون و ریزش مو

استرس تست شیمیایی قلب چه موقع انجام میشود؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

سکته مغزی خاموش چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

اسپرمو گرام چیست؟