با سلام و وقت بخیر آیا التهاب و عفونت لثه مادر در زمان شیردهی اگه درمان نشه برای نوزاد شیرخوار هم مضره و میتونه عفونت از طریق شیر به نوزاد هم منتقل بشه؟ عفونت دندان چطور؟ ممنون میشم اگه زود جواب منو بدین

دکتر کاملیا فرمند :

سلام . این عفونتها از طریق شیر قابل انتقال نیستند .ولی از طریق بوسیدن نوزاد ویا تماس نزدیک دهان با دهان نوزاد ویا استفاده از قاشق یا لیوان مشترک انتقال وجوددارد .ولی چرا نباید درمان شروع شود؟ این عفونتها بیشتر برای بدن مادر مضر است .سریعتر پیگیر درمان باشید [1396-02-06]

پاسخ سوال پزشکیعفونی لثه مادر

آدرس مطب : 1
تلفن : 88049191 - 021

کاشت ابرو درمانی برای ریزش ابرو

اهمیت استفاده از زینک بر سلامت پوست ومو

نگاهی بر قدرت بینایی درانسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

ضد آفتاب مناسب برای انواع پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ضایعات عروقی مغز و درمانهای های آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

اگزما ناشی از حساسیت به نیکل و مواد پلاستیکی

تفاوت بوتاکس و پرکننده ها(فیلرها)