با سلام پیرو سوال قبل آقای دکتر چند روز پیش یه چیزی تو مایه های مگس اینا چون بالهاش میفتاد رو هم که از مشخصات تسه تسه هست روی دستم و پاهام نشست نمیدونم نیش زد یا نه از همون موقع تو شک افتادم و نمیدونم لازمه آزمایشی چیزی بدم یا وسواسه به نظر شما و علایمش کی ظهور میکنه؟

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام مجدد بر جناب علیزاده عزیز . در ایران اصلا. شایع نیست . فعلا نگران نباشید . اگر علائم خاصی پیدا کرديد ،پیگیری کنید [1395-05-02]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

توضیحاتی درباره دستگاه دیاترمی

جراحی انکوپلاستی سینه چیست؟

کلیپ ارتودونسی جهت اصلاح روابط دندانی 1

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

غضروف چیست و ساختمان آن چگونه است؟

پیشگیری درد سیاتیک در بارداری

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بی خوابی

همه چیز درباره تزریق ژل

چرا در درد گردن و کمردرد نوارعصب و عضله گرفته می شود؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چه عواملی موجب بیماری پوستی میشوند؟