سلام دکتر خسته نباشید ببخشید دکتر میخواستم بپرسم تا وقتی که به دکتر مراجعه کنم، برای درمان ترس از اینکه استاد پاتخته ببره و ارائه بدم چه راهکاری پیشنهاد میکنید. چون دستم و صدام میلرزه و نمیخوام آبروم بره. ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

هم درمان دارویی موثره هم رواندرمانی و هم نوروفیدبک این علائم قابل درمان شدن هستند [1397-06-20]

پاسخ سوال پزشکیدرمان ترس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

مناطق ممنوعه تزریق بوتاکس کدام نواحی می باشد؟

ایجاد حساسیت صابون های معطر

کرایوتراپی چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

شخصیت خودشیفته

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مراقبت بعد از بارداری با اسپرم اهدایی

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

نمایه توده بدن (BMI)

در صورت وجود خون در ادرار چه اقدامات تشخیصی و درمانی صورت میگیرد؟

تغذیه و تاثیر آن در پیشگیری از سرطان

درمان صدا دادن مفصل گردن با کریپتوس درمانی