سلام شاید باورنکنید که این آدم بقول شما و اطرافیان باهوش اصلا استیون هاوکینگ خوبه خودشو گم کرده به همه چیز مشکوکه مسیرزندگیش کاملا نامعلومه خاطرات گذشته آزارم میده برای اینکه یکم از جریان کثیف زندگی دورباشم میدونم اشتباهه چند روزیه افتادم توی مصرف الکل خوب بودمدت کوتاهی ازبحران فکری خارج میشدم ولی چندساعت دوباره همون حالت اول خبر دارم الکل زیان بارتر از مواد مخدره خودکشی کردن برام پاک کن صورت مسئله زندگیم نیست شایدکلید پاسخش باشه نمیدونم دوست داشتم بیام برای مشاوره اما نمیشه نمیدونم چرا

دکتر مطهره میردامادی :

وقتی مشکلی وجود داره میشه از مسیر صحیح برای حل ان مشکل قدم برداشت مثلا دارو یا مشاوره اما اگر تصمیم نگیریدیا از درمان دلسرد بشید مشکل سر جاش هست و باعث میشه مسیرهایی مثل الکل و....جلوی پای ادم قرار بگیره برای بهتر شدن اوضاع تصمیم های مهم و درست بگیر و روی کمک من هم حساب کن [1397-09-25]

پاسخ سوال پزشکیصورت مشاوره

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

آشنایی کامل با عوارض احتمالی تزریق ژل

حذف تاتو و ضایعات رنگی پوست با لیزر کیوسوئیچ

برخی از روشهای لایه برداری پوست

تاثیر پیوند کلیه بر ازدواج

دفع بی اختیار نطفه در مردان

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]

تقلید صداها

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

روابط جنسی و باروری در زنان و مردان با وجود آسیب طناب نخاعی

آیا تزریق بوتاکس به رفع خطوط اخم و پیشانی کمک می کند؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]