سلام .کسانیکه بعنوان ترنس مرد به زن تحت هورموندرمانی برای زنانه سازی ظاهرشون زیر نظر متخصص غدد هستند با مصرف انتی اندروژن میل وحس جنسیشون کم میشه میخاستم بدونم این نداشتن حس جنسی دایمی هستش یا با جایگزینی استروژن حس ومیل جنسی برمیگرده ممنون.

دکتر مطهره میردامادی :

با پزشکی که براتون دارو تجویز کرده در این مورد صحبت کنید اصولا قبل از شروع به درمان در مورد این عوارض صحبت میشه [1398-04-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

آیا رادیولوژی و سی تی اسکن تفاوت دارند

چگونگی انجام پرتونگاری پانورامیک

دلایل متداول درد ناحیه کمر چیست؟

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

آرتروز چيست؟

آنالیز بدن

چگونگی کوچک کردن سینه با جراحی

لیفت با نخ و مراقبت های بعد از آن

آمادگی قبل از انجام سونوگرافی