سلام خانم دکتر. من بخاطر افسردگی و اظطراب میل و تحریک جنسی بشدت کم شد با تجویز پزشک از ونلافاکسین استفاده کردم که حالم خوب شد ولی میل جنسیم بر نگشت برای همین دکتر قرصمو به پاروکستین و بوسپیرون و یه مکمل تقویتی بنام ایکس رد تغییر داد ولی تغییری در حس جنسیم ندیدم و صبحها احساس گرما میکنم وعرق میکنم . ممنون راهنمایی بفرمایین. مرد و 46 ساله

دکتر مطهره میردامادی :

علائم صبحگاهیتون ناشی از اضطرابه و برای بهبود میل جنسی هم راهکارهای دیگری هست به نظرم بوسپیرون را روزی دو بار مصرف کنید و دوباره به پزشکتون مراجعه کنید [1398-04-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کبد چرب

درمان سرطان پستان در مرحله اولیه

ترفندهای لازم جهت کاهش منافذ پوست

جندر فلوییدها چه شخصیت جنسی دارند؟

عوامل مؤثر بعداز جراحی تا تجويز اندام مصنوعی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چه عوامل و بیماریهایی موجب درد پا میشوند؟

عینک آفتابی و استاندارد

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

تفاوت های مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نارسایی حاد کلیه چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]