سلام درمانگاه های تامین اجتماعی با دفترچه و به صورت رایگان برخی خدمات. ندانپزشکی رو ارائه میدن ولی مثلا برای پر کردن یک دندان به صورت سطحی بیشتر از پنج یا ده دقیقه وقت نمیزارن و بعضی وقت های مقداری یا حتی کل آمالگامی که رو دندون استفاده میکنن کنده میشه آیا مراجعه به این درمانگاه ها رو توصیه میکنید؟مردم اغلب به خاطر هزینه به این مراکز مراجعه میکنن آیا این نحو پر کردن به دندون صدمه میزنه؟

دکتر امیر منصور شیرانی :

با سلام . در کل بین نوع و نحوه درمانهای انجام شده در مطب و کلینیک ها و درمانگاه ها و تعرفه انها تفاوت وجود دارد و هر کدام محاسن خودش را داشته و انتخاب محل درمان بستگی به دیدگاه و انتظارات بیمار دارد. [1397-09-28]

پاسخ سوال پزشکیصورت دندان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

درمان های ترکیبی اسکار آکنه

انواع ریزش موی زنان

راهکار طبیعی برای بستن منافذ باز صورت

چرا بعضی از خال ها بعد از سوزاندن برمیگردند؟

تشخیص جابجایی استخوان های رادیوس و اولنا ساعد با رادیولوژی از دست

سونوگرافی فراصوتی داپلر چیست؟

مکمل ها و داروهای چاق کننده

درمان جراحی اکتروپیون یا برگشتگی پلک به خارج

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا در سونوگرافی NT جنسیت جنین مشخص میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]