سلام برای جلوگیری از کیست مویی موهای بین باسن باید لیزر شود یا شامل پایین کمر هم میشود؟ من چون همیشه اپیلاسیون میکنم میخواهم دچار این کیست نشوم

دکتر زهرا سعادتی :

سلام تمام نواحی که مستعد کیست مویی است و در هنگام نشستن و برخواستن تحت فشار هست بهتر است که لیزر موی زاید شود تا از ابتلا به کیست مویی جلوگیری کند [1396-10-26]

پاسخ سوال پزشکیکیست

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

ریزش چه تعداد مو روزانه طبیعی است؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان آرنج تنیس بازان

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

هماتوسل چیست و چگونه تشخیص داده درمان میشود؟

شخصیت خودشیفته

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تنگی مجرای ادرار و درمان آن با استنت

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

اگر به دل درد مبتلا می شود این مطلب را بخوانید

روش های پیوند مو

مراقبتهای پس از جراحی زیبایی بینی ـ قسمت دوم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]