سلام خانم دکتر. من پسری 24 ساله هستم که تقریبا از 10 سال پیش موهام کم کم شروع به سفید شدن کرد و الان خیلی زیاد و بسیار ازار دهنست. پیش متخصص پوست رفتم و برام ازمایش نوشتن. طبق نتیجه فقط دو مورد کم داشتم یکیش نوتروفیل که 3.9 بود و از حداقلش یعنی 4.5 کمتر بود. دومیش هم 25 هیدروکسی ویتامین دی 3 بود که مقدارش 21.7 و از حداقلش کمتر بود و ناکافی توصیف شده بود. ازمایش تی اس اچ هم مشکلی نداشت و هیچ ویتامین و املاحی هم کم نداشتم. به نظرتون مشکل از چیه و ایا راهی برای درمان و برگردوندن رنگ به موها هست؟

دکتر لادن ناظمی :

درود و ادب .متاسفانه راهی برای بازگرداندن رنگدانه به مو وجود ندارد [1400-11-25]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن : 32240913 - 031

در فصل پائیز چگونه از پوست خود مراقبت نماییم

آیا سرطان پستان همیشه همراه با توده ای قابل لمس است؟

علل اسکیزوفرنیا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

اقدامات مهم هنگام قفل شدن مفصل زانو

ریزش موی سکه ای چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

عوارض مت فورمین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اگزما وآتوپیک درماتیت

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آیا انجام سونوگرافی داپلر در بارداری ضروری است؟