سلام من 22 سالمه رو صورتم جای جوش به صورت لکه مونده و منافذ پوستم خیلی باز چندتا جای جوش فرو رفته هم دارم اما خیلی خیلی سطحی پماد کترل و ژل ضدلک نئوستراتا و و سرم ویتامین سی رکسول 20 تهیه کردم میشه بگید چطوری اینارو استفاده کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

کترل و نیوستراتا را یک شب درمیان بزنید ویتامین سی صبح زیر ضد افتاب [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

سندرم کم پارتمان چیست؟

جراحی کیفوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

دلایل خارش سر و بهترین راههای درمانی

آیا تزریق بوتاکس به رفع خطوط اخم و پیشانی کمک می کند؟

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

توصیه های قبل و بعد از درمان میکرودرم ابرژن

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

نحوه و دوره مصرف قرص داکسی سایکلین برای جوش

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

معرفی سایت محصولات پوستی معتبر خارجی

اثر کورتون بر اگزما

آمادگی برای سونوگرافی بیضه