دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی

درباره انواع فیلر بیشتر بدانید

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]آدرس وب سایت : www.doctornazemi.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111 تلفن مطب : 32240913 - 031

با افزایش سن، میزان کلاژن در بدن انسان کاهش می یابد و پوست نازک تر و دارای چین و چروک می شود. کلاژن نوعی پروتئین در پوست می باشد که به آن خاصیت ارتجاعی می دهد و با افزایش سن، میزان تولید آن در بدن کاهش پیدا می کند. فیلر یا پرکننده های صورت، موادی مصنوعی یا طبیعی هستند که به داخل خطوط، چین و چروک ها و بافت های صورت تزریق می شوند. اکثر این مواد پرکننده قابل جذب هستند؛ بنابراین، نتایجی که از آن به دست می‎آید، موقتی است و با توجه به محصول و وضعیت پوست متقاضی، ماندگاری آن می‎تواند از ماه ها تا چند سال به طول بیانجامد. برای تهیه فیلر معمولاً مواد طبیعی انسانی و یا مصنوعی استفاده می شوند و میزان غلظت آنها سبب می‎شود تا عملکردهای متفاوتی نسبت به یکدیگر داشته باشند. در حالت کلی می‎توان گفت برای برطرف کردن خطوط عمیق چهره مانند خط اخم و یا خط خنده، از انواع غلیظ آن استفاده خواهد شد.

فیلر در بین مردم به ژل نیز معروف شده است و برخی افراد به جای عبارت تزریق فیلر صورت، اصطلاح ژل صورت را به کار می برند. پرکننده های پوستی یا فیلر مواد ژل مانندی هستند که به صورت تزریقی وارد پوست می شوند تا خطوط چین و چروک صورت را از بین برده یا در برخی نواحی مانند گونه ها و لب ها حجم و فرم مشخصی را ایجاد کنند. فیلرها تفاوت اندکی ازنظر نتایج با بوتاکس دارند؛ اما عوارض آن ها نسبت به بوتاکس کمتر می باشد. مهم ترین ویژگی فیلرها تحریک پوست برای ساخت کلاژن است.

تزریق ژل یا فیلر در اصفهان توسط دکتر لادن ناظمی، در محیطی ایمن و مبتنی بر پرتوکل های بهداشتی، بسته به معیارهای شما و با استفاده از معتبرترین برندها انجام می پذیرد. لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 32240913 - 031 و 09336900224 تماس حاصل فرمایید.

انواع فیلر

فیلرها از نظر عملکرد، به دو نوع محرک و حجم دهنده و براساس نوع ماده تشکیل دهنده آنها، به دسته های زیر تقسیم می شوند:

فیلر اسید هیالورونیک

اسید هیالورونیک در دسته فیلرهای حجم دهنده قرار می گیرد. این نوع، ایمن ترین نوع فیلر است؛ زیرا هیالورونیک اسید، به طور طبیعی در بافت بدن انسان وجود دارد. همین علت باعث شده است که استفاده از آن، برای همه افراد امکان پذیر باشد. به طور کلی، افراد بسیار کمی وجود دارند که نسبت به اسید هیالورونیک حساسیت نشان دهند. مدت زمان ماندگاری این فیلرها بین ۶ تا ۹ ماه است و به مرور، توسط بدن جذب می شود. ممکن است پس از تزریق این نوع فیلر کمی قرمزی در ناحیه تزریق شده مشاهده شود؛ اما طبیعی و موقتی است.

هیدروکسیلاپاتیت کلسیم (CaHA)

این تزریق فیلر از کلسیم (به شکل ذرات میکروسکوپی) استفاده می کند و آن به ژلی اضافه می شود و سپس تزریق می شود. این فیلر از ضخامت بیشتری نسبت به HA برخوردار است و باعث می شود برای چربی های عمیق مناسب تر باشند. نتایج CaHA (نام تجاری Radiesse) تقریباً یک سال باقی می ماند.

اسید پلی- L- لاکتیک

این اسید تخریب پذیر به جای پر کردن چین و چروک، به تحریک تولید کلاژن پوست کمک می کند. این کار باعث استحکام پوست می شود و چین و چروک ها را کاهش می دهد. این تزریق فیلر تحت نام تجاری Sculptra Aesthetic اصلاح شده است و برای درمان چین و چروک های عمیق و افزایش حجم جایی که چربی از بین رفته استفاده می شود به تدریج مؤثر است؛ اما می تواند حداقل برای دو سال باقی بماند و آن را به یک تزریق فیلر نیمه کامل تبدیل کند.

چربی

تزریق چربی که در حقیقت زیرمجموعه ای از فیلرها می باشد و به آن پیوند چربی، انتقال چربی و لیپوفیلینگ نیز گفته می شود. روشی است که طی آن از چربی های بدن خود فرد برای پر کردن بی نظمی ها و شیارهای پوست صورت و نیز برای افزایش حجم برخی نواحی صورت استفاده می شود. البته باید اشاره داشت که هدف از تزریق چربی، صرفاً برجسته سازی نواحی موردنظر نبوده و از تزریق چربی برای جوانسازی مناطقی از صورت که با علائم پیری و افزایش سن روبرو شده اند نیز استفاده می شود. چربی لازم برای تزریق از طریق یک لیپوساکشن محدود و تنها با ایجاد یک یا چند برش 3 تا 5 میلی متری به دست می آید.

این چربی معمولاً از شکم یا داخل ران گرفته شده و توسط سانتریفیوژ، فیلتر شده و پس از خالص سازی، آماده تزریق می گردد.

پلی متیل متاکریلات (PMMA)

این تزریق فیلر از توپ های ریز (به نام میکروسفرها) و کلاژن تشکیل شده است که باعث جمع شدن پوست می شوند. اگرچه این نوع تزریق فیلر (تحت نام Bellafill به بازار عرضه می شود) دائمی در نظر گرفته می شود؛ اما نتایج آن پنج سال باقی می ماند و معمولاً اولین انتخاب پزشکان نیست. بر اساس تحقیقات منتشر شده در زیبایی شناسی، تزریق فیلر های پوستی طولانی مدت دارای عوارض بالاتری مانند عفونت و ندول هستند.

انواع فیلر

آمادگی جهت تزریق فیلر

1. اگر از داروی خاصی استفاده می کنید حتماً پزشکتان را در جریان بگذارید. مثلاً در صورت استفاده از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپیرین باید از چند روز قبل از تزریق، طبق نظر پزشک مصرف آن را قطع کنید تا احتمال خونریزی کاهش یابد. البته توجه داشته باشید که در این مورد باید با متخصصی که برای شما آسپیرین را تجویز کرده نیز مشورت کنید تا به خاطر فیلر سلامتیتان به خطر نیفتد.
2. پزشک ممکن است چند آزمایش برای شما تجویز کند تا قبل از تزریق انجام دهید. این آزمایش ها مشخص می کند احتمال آلرژی نسبت به ماده پرکننده مورد نظر وجود دارد یا خیر.
3. قبل از انجام تزریق نباید هیچ گونه آرایشی روی صورت شما باشد و باید به خوبی صورت خود را با آب و صابون بشویید. حتی خود پزشک نیز قبل از انجام تزریق برای اطمینان بیشتر و ایمنی کار، صورت شما را با الکل پاک می کند.
4. نسبت به انجام این روش باید یک دید واقع گرایانه داشته باشید و از پزشکتان بخواهید همه موارد احتمالی و نتیجه ای که قرار است به وجود بیاید را به طور کامل برایتان توضیح دهد و اجازه ندهید هیچ سؤالی در ذهنتان بدون جواب بماند.

نحوه تزریق فیلر

تزریق فیلر صورت به طور کلی یک روش سرپایی است که تحت بی حسی موضعی انجام می شود. این روش تا یک ساعت طول می کشد. برای تزریق فیلر ابتدا پوست شما با یک بی حس کننده موضعی بی حس می شود. سپس پزشک پوست با استفاده از یک سوزن، مواد فیلر را در زیر پوست تزریق می کند. یک جلسه درمان حدود نیم تا یک ساعت دقیقه طول می کشد. تزریق برخی از مواد پرکننده در طی چند جلسه با فاصله چند هفته تکرار می شود. بسته به ناحیه تحت درمان، پرکننده و واکنش بدن در برابر پرکننده ممکن است عمل تزریق یک یا چند بار دیگر تکرار شود.

مراقبت های لازم پس از تزریق فیلر

روش تزریق فیلر مانند جراحی نیست و شما بعد از آن می توانید به کارهای روزمره خود بپردازید؛ اما باید برخی از توصیه های پزشکی را رعایت کنید تا نتیجه بهتری به دست آورید. مهم ترین توصیه های پزشکی برای بعد از تزریق فیلر عبارت اند از:

1. بهتر است تا 24 ساعت بعد از تزریق برنامه خاصی نداشته باشید.
2. بهتر است تا 6 ساعت بعد از تزریق دراز نکشید و خم نشوید.
3. تا 24 ساعت از انجام کارهای سخت و سنگین و ورزش پرهیز کنید.
4. مصرف مایعات و بخصوص آب را تا چند روز بعد از تزریق افزایش دهید.
5. تورم و قرمزی یکی از عوارض کوتاه مدت و رایج تزریق فیلر است که باید به مرور تا چند روز بعد از تزریق بهبود یابد؛ بنابراین اگر خوب نشد یا افزایش پیدا کرد حتماً به پزشکتان مراجعه کنید تا علت بررسی شود.
6. از قرار گرفتن در محیط های بسیار گرم و نور خورشید تا بهبود کامل عوارض خودداری کنید.
7. به هیچ وجه روی مکان هایی که تزریق انجام شده است فشار نیاورید.
8. در صورت مشاهده ورم می توانید از کمپرس آب سرد برای کاهش آن استفاده کنید.
9. از خوردن مشروبات الکلی و مصرف دخانیات تا بهبودی کامل عوارض یعنی حدود سه روز الی یک هفته بعد از تزریق خودداری نمایید.

کاربرد و فواید تزریق فیلر

تزریق فیلر می تواند نتایج زیر را در صورت داشته باشد:

فیلرهای پوستی می تواند برای برطرف کردن علائم ناشی از سن و پیری پوست مفید باشد و روشی برای جوانسازی پوست به شمار می رود. در مورد اغلب بیماران، انجام جراحی هایی مانند لیفت صورت، ابرو و چشم می تواند بهترین روش باشد. روش های درمانی غیر جراحی مانند تزریق ژل یا فیلر بافت نرم نمی تواند به اندازه جراحی نتایج چشم گیری را در پی داشته باشد؛ اما می تواند زمان انجام لیفت را به تأخیر بیندازد.

مزایای تزریق فیلر

معایب فیلر

  1. یکی از عیب های این روش، غیردائمی بودن نتایج آن است. البته دوام آن به نوع واکنش بدن شما و کیفیت مواد فیلر بستگی دارد. با اینکه یک روش غیردائمی است؛ اما نسبت به بوتاکس بسیار ماندگارتر است.
  2. یکی دیگر از معایب فیلر هزینه بالای آن می باشد که به دلیل غیردائمی بودن آن باید هرچند ماه یک بار مجدداً شارژ شود.
  3. شایان ذکر است که نتایج این عمل زیبایی ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، بنابراین نمی توان هیچ تضمینی در مورد اثرات و مدت زمان اثر آن ارائه داد.

کاندید مناسب جهت تزریق فیلر

تزریق فیلر پوست به افرادی با ویژگی های زیر پیشنهاد می شود:

مدت زمان ماندگاری فیلر

ماندگاری فیلر تزریق شده به نوع ژل و تفکیک تزریق بستگی دارد و ممکن است در یک فرد با فرد دیگر چند ماهی تفاوت داشته باشد؛ اما به طور متوسط، دوام تأثیر فیلرها 6 الی 24 ماه می باشد.

اینستاگرام دکتر لادن ناظمی

عوارض جانبی فیلر

فیلر روشی محبوب برای افزایش زیبایی چهره است؛ اما این امر بدین معنا نیست که هیچ اثر بدی بر روی بدن ندارد. این مواد مانند هر مواد دیگر می توانند دارای بعضی از اثرات جانبی باشند. استفاده از این محصولات ممکن است باعث بروز مشکلات جدی مانند:

بنابراین پزشکان توصیه می کنند از فیلرهای استاندارد برای تزریق استفاده کنید. برای تزریق این محصولات هرگز به سالن های زیبایی مراجعه نکنید. این مواد باید زیر نظر پزشک تزریق شوند. بهتر است قبل از انجام این کار از پزشک مشورت بگیرید و در صورت نیاز این روش زیبایی استفاده کنید.

تزریق فیلر بینی را در کلینیک دکتر لادن ناظمی، با سالها تجربه و مهارت در تزریق فیلر، در محیطی ایمن و مطابق با پروتکل های بهداشتی و با استفاده از معتبرترین برندهای فیلر موجود، در اصفهان تجربه نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 32240913 - 031 و 09336900224 تماس حاصل فرمایید.


درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

کاشت مو و هر آنچه باید درباره آن بدانید

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی تشخیص سن حاملگی در هفته چندم انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کلید محافظت از شنوایی چیست

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان صدمات ورزشی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

نکاتی برای فرم بهتر و افزایش ماندگاری ژل لب

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

کلوئید یا گوشت اضافه چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]

درمان های بیماری آلزایمر

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان کمر درد با لیزر پرتوان و کم توان

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان و بهبود آرتروز زانو با ورزش

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

درد مزمن لگن چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

ادامه درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت درد استخوان ساعد دست

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

شناسایی و تشخیص انزال تاخیر یافته

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آستین طبی لنف ادم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان انواع اسکولیوز

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان پیری و رفع چروک های دست با تزریق چربی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

هماتوم یا شکستگی لاله گوش چیست ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سندرم خستگی مزمن (CSF) چیست و چگونه رفع میشود؟

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

بوتاکس؛ کاربردها، نحوه تزریق، عوارض، مراقبتها، هزینه

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه زنان مبتلا به واژینیسموس و همسرانشان می توانند از نظر جنسی رشد کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فول بادی و توتال بادی در لیزر شامل چه قسمت هایی میشوند؟

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

بعد از بیوپسی پستان به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاتتر چیست و کاتتر گذاری چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا کاشت ابرو برای آقایان خوب است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رادیوگرافی برای تشخیص آبسه دندان

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

روشهای درمان متخصصان طب فیزیکی برای ضعف رفتن دست

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی
دکتر لادن ناظمی

پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی


www.doctornazemi.ir
دکتر رامین مدرسی - پوست ، مو و زیبایی
دکتر رامین مدرسی

پوست ، مو و زیبایی


www.doctormodaresi.ir
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر سلمان فلاح - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر سلمان فلاح

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drsalmanfallah.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر محمد آذربایجانی - اعصاب ، روان و مشاوره
دکتر محمد آذربایجانی

اعصاب ، روان و مشاوره


www.drazarbayejani.ir
دکتر علی فرخانی - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر علی فرخانی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drfarkhani.com
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت