دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی

علائم و نشانه های پیری پوست چیست؟

دکتر لادن ناظمی [ پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی ]آدرس وب سایت : www.doctornazemi.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111 تلفن مطب : 32240913 - 031

پوست صورت افراد معمولاً در دهه بیست زندگی بسیار درخشان و در اوج سلامت است؛ اما به تدریج همزمان با افزایش سن میزان کلاژن سازی سلول های پوستی کاهش پیدا می کند و پوست دچار پیری و افتادگی و چین و چروک صورت می شود. در دهه دوم زندگی، کلا‍ژن سازی سلول های پوستی به میزان زیاد وجود دارد که باعث انعطاف پذیری بالای پوست صورت می شود؛ اما درست با شروع دهه سوم زندگی، پوست دچار ناهمواری شده و مویرگ های خونی پاره در صورت ایجاد می شود و پوست وارد مرحله ی تغییراتی به سوی پیری می شود، همچنین لکه های ناشی از نور خورشید، چین و چروک های ریز، ایجاد خطوط بین ابرو ها و ایجاد خطوط پا کلاغی در اطراف چشم به وجود می آیند به همین دلیل پزشکان بعد از آغاز دهه سوم زندگی به افراد مراقبت های ویژه ی پوستی را ارائه می دهند تا روند پیری پوست را کندتر کنند. بالا رفتن سن، فاکتور های ‍ژنتیکی، قرار گرفتن در معرض نور خورشید، لکه های پوستی ناشی از مشکلات کبدی، لکه های ناشی از بارداری، تغییرات هورمونی، از دست رفتن حجم اولیه صورت و مواردی مانند خشم، عصبانیت، استرس، ناراحتی، گریه، خندیدن بیش از حد، اخم کردن به هنگام صحبت کردن همگی می تواند باعث آسیب دیدن چهره و ایجاد چین و چروک و پیر شدن پوست بعد از سی سالگی شود.

کلینیک پوست مو و لیزر دکتر لادن ناظمی یکی از مراکز معتبر و مجهز است که با ارائه انواع خدمات جوانسازی پوست مانند رفع افتادگی و لیفت پوست، پوستی جوان، شاداب و با طراوت را به شما مراجعین محترم هدیه می نماید. جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 32240913 - 031 و 09336900224 تماس حاصل فرمایید.

عوامل ایجاد پیری پوست

علائم و نشانه های پیری پوست

علائم پیری پوست

چین و چروک

به خطوط روی پوست، چین وچروک می گویند. با افزایش سن، پوست شما کلاژن و الاستین کمتری تولید می کند. این امر باعث نازک شدن و کاهش مقاومت پوست در برابر آسیب ها می شود. عوامل محیطی، کم آبی و سموم، منجر به ایجاد چین و چروک می شوند.

شل شدن پوست و لاغری صورت

شل شدگی و لاغری صورت از قسمت های جدا نشدنی بالا رفتن سن است. با افزایش سن، ساختار زیرین پوست نیز بیشتر دچار مشکل می شود. همچنین پوست، استحکام کششی خود را از دست می دهد. در کنار پیر شدن، فاکتورهایی مانند آسیب خورشید، سیگار کشیدن و تغییرات وزنی می توانند روی شل شدگی پوست تأثیر بگذارند.

کاهش کلاژن و الاستین

پوست از سه لایه با نام های اپی درم، درم و بافت زیر پوستی تشکیل شده است. اپی درم لایه سطحی پوست بوده و سرشار از کراتین سفت و مقاوم به آب است. در این لایه تمام سلول های پوستی مرده تجمع یافته و ملانین یافت می شود. ملانین به رنگدانه های پوست گفته می شود. دومین لایه درم نام دارد که عروق خونی، چربی ها، اعصاب و فیبر های کلاژن و الاستین را در خود جای داده است. فیبر های کلاژن و الاستین خاصیت ارتجاعی به پوست می بخشند. با افزایش سن، بدن کلاژن کمتری تولید می کند. این کمبود کلاژن منجر به علائم رایج پیری می شود. چین و چروک، شل شدن پوست که در واقع پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد از علائم کم شدن تولید کلاژن در بدن است.

از بین رفتن بافت چربی

بیشترین علت از بین رفتن بافت چربی صورت، عامل وراثت و روند پیری است. گرچه مصرف برخی داروها، استرس و مشکلات احساسی و عاطفی، سبک زندگی، رژیم غذایی ناسالم و چاق و لاغر شدن مکرر نیز در تشدید لاغر شدن صورت مؤثر هستند و سبب تسریع این روند می گردند. کاهش حجم صورت با از بین رفتن رگ های خونی، کلاژن و لایه های چربی صورت سبب تو رفتگی صورت می شود. علت از بین رفتن بافت چربی صورت می تواند از عواملی مانند سیگار کشیدن، بیماری های شدید و… نیز ناشی شود. همچنین تغییرات هورمونی بدن نیز می تواند باعث لاغری صورت شود.

تحلیل رفتن ماهیچه های صورت

ماهیچه های صورت نیز با گذشت زمان ضعیف تر می شوند. با از دست دادن تن و انقباض عضلانی (Muscle Tone) و نازک شدن پوست صورت ظاهری شل و افتاده پیدا می کند و خط فک ما کانتور خود را از دست می دهد و برجستگی ها کمتر مشخص می شود.

تغییر شکل استخوان های صورت با افزایش سن

استخوان های صورت شاکله اصلی برای جایگیری ماهیچه ها، پد های چربی و پوست می باشد. این ساختار استخوانی چیزی است که شکل و کانتور منحصر به فرد افراد را مشخص می کند. ساختار استخوانی فرد جوان، دارای گونه های پر و برجسته است و استخوان های زاویه فک، چانه و گونه به خوبی برجستگی خود را نشان می دهند. با افزایش سن، تحلیل استخوان صورت را تجربه می کنیم. این نوع تحلیل استخوان، کانتور و ابعاد صورت ما را تغییر می دهد و باعث بزرگتر شدن حفره حدقه چشم و کاهش زاویه استخوان های گونه و چانه کمتر دیده شدن خط فک می شود.

تغییر لایه های پوستی

پوست ما از سه لایه تشکیل شده است. لایه ی سطحی اپی درم یا روپوست نام دارد. این لایه از چند لایه ی سلول تشکیل شده و به مرور زمان خشک، زمخت و نسبت به اشعه ی مضر آفتاب (فرابنفش) حساس تر می شود. ایجاد لکه های پوستی و خال ها از جمله تغییراتی است که در این لایه مشاهده می شود. لایه میانی یا درم از سلول های سازنده پوست، غدد چربی و عرق و بافت پیوندی (شامل رشته های کلاژن، رشته های الاستین و هیالورونیک اسید) تشکیل شده است. لایه ی میانی علاوه بر در شکل دادن به پوست و حفظ قوام آن نقش، وظیفه ی حفظ آب پوست را نیز برعهده دارد. به همین دلیل با تحلیل رفتن این لایه، پوست خشک و کم طراوت می شود. لایه ی زیرین، زیرپوست یا هیپودرم نام دارد که حاوی بافت پیوند و بالشتک ها یا پدهای چربی است. با افزایش سن، تعداد سلول ها، ضخامت هیپودرم و حجم بالشتک های چربی کم می شود. این وقایع منجر به کاهش حجم پوست و ظاهر شدن چین و چروک ها می گردد.

پیشگیری از پیری پوست

تغذیه

تغذیه سالم و سرشار از میوه ها و سبزیجات تضمین می کند که آنتی اکسیدان های کافی را برای محدود کردن اثرات آسیب زننده رادیکال های آزاد دریافت می کنید. باید سعی کنید رژیم غذایی تان حتی الامکان متنوع باشد؛ اما لازم است بدانید که بعضی خوراکی ها غنی از آنتی اکسیدان هستند و حتی می توانند از پوست محافظت کنند از جمله این خوراکی های مفید می توان به مانند هویج، زردآلو و بقیه میوه ها و سبزیجات زرد رنگ و نارنجی رنگ، بلوبری، سبزیجات سبزبرگ، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، لوبیا و بقیه حبوبات، ماهی (به ویژه سالمون) و آجیل اشاره کرد. در عین حال باید بدانید که بعضی غذاها مضر هستند و باید از مصرف آنها اجتناب کنید. رژیم غذایی سرشار از چربی و کربوهیدرات روند پیری پوست را تسریع می کند.

ترک سیگار

استعمال دخانیات فرآیند پیری پوست را تسریع می کند، خاصیت ارتجاعی پوست را کاهش می دهد و باعث تیره و بدرنگ شدن پوست می شود.

استفاده از مرطوب کننده

پوست همگام با بالا رفتن سن نازک تر می شود و در نتیجه چروک های روی آن بیشتر جلب توجه می کند. به همین دلیل مرطوب کننده که پوست را نرم تر و منعطف تر می کند، یکی از مؤثرترین فرآورده های ضدپیری موجود به شمار می آید. هر روز از مرطوب کننده استفاده کنید و صبور باشید.

استفاده از ضدآفتاب

آسیب ناشی از اشعه های قدرتمند UV علت اصلی پیر شدن پوست است. هر روز از ضدآفتاب استفاده کنید و وقتی در فضای باز هستید، ضدآفتاب را هر چند ساعت یک بار تجدید کنید. حالت ایده آل این است که از کرم ضدآفتاب با SPF 30 یا بالاتر که دارای خاصیت ضدآبی و دارای طیف گسترده است، استفاده کنید.

مصرف آنتی اکسیدان

کلاژن پروتئینی با خاصیت ارتجاعی است که باعث جوان به نظر رسیدن و محکم و پر شدن پوست می شود. فرآیند طبیعی پیری و تماس با نور خورشید به مرور زمان موجب کاهش کلاژن پوست می شود. پیشگیری از کاهش کلاژن ممکن نیست؛ اما مصرف آنتی اکسیدان هایی مانند ایدبنون می تواند تولید کلاژن را افزایش دهد و خشکی پوست و چین و چروک ها را کاهش دهد. به علاوه از آنجایی که آنتی اکسیدان ها در کنار یکدیگر بهتر عمل می کنند، بهتر است مصرف آنتی اکسیدان های قوی دیگری مانند ویتامین E و C، رزوراترول و رتینول را نیز در برنامه مراقبت از پوست بگنجانید.

اینستاگرام دکتر لادن ناظمی

پاکسازی و لایه برداری

گرد و غبار و سلول های مرده پوست باعث ایجاد لکه روی پوست می شود و پوست را خشک، زبر و بدرنگ می کند. پاکسازی پوست و لایه برداری این شانس را به سلول های سالم پوست می دهد که پس از کنار رفتن سلول های مرده دوباره بدرخشند. از یک پاک کننده ملایم استفاده کنید، به خصوص اگر پوست حساسی دارید و برای تمیز کردن پوست به هیچ وجه آن را با خشونت نمالید و نسابید.

بهداشت خواب

وضعیت بدن هنگام خواب نقش مهمی در خستگی پوست دارد. خوابیدن به پهلو علی رغم راحت بودنش به پوست آسیب می زند، چون گونه در این وضعیت باید وزن کل سر را نگه دارد و این فشار می تواند باعث ایجاد چین و چروک یا خطوط ریز بشود. سعی کنید وضعیت بدن را هنگام خوابیدن هر چند وقت یک بار تغییر بدهید تا آسیب کمتری به یک سمت صورت وارد شود. کم خوابی نیز باعث پیری زودرس پوست و سریع تر ایجاد شدن چین و چروک می شود. بی خوابی مشکلات پوستی دیگری مانند بدرنگ شدن پوست و پف کردن چشم ها را به دنبال دارد.

یکی از روشهای نسبتا جدید زیبایی و جوانسازی چشم، لیفت چشم گربه ای است که با روشهایی مانند بوتاکس چشم گربه ای در اصفهان و لیفت با نخ توسط دکتر لادن ناظمی انجام می شود. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباه لیفت چشم گربه ای با بوتاکس با شماره های 32240913 - 031 و 09336900224 تماس حاصل فرمایید.


درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید

کاشت مو و هر آنچه باید درباره آن بدانید

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

زگیل تناسلی یا وارت

دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]

حرکات مفید و مضر بدنسازی برای دیسک کمر

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

انواع ژل های تزریقی

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

نکاتی برای مراقبت از اگزما در کودکان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

معرفی جدیدترین روشهای کاشت ابرو در دنیا

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چرا بیرون زدگی دیسک اتفاق می افتد و چه درمانی مناسب تر است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نکات ايمنی و بهداشت در طراحی تاريکخانه راديولوژی

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

ورزش در ماه رمضان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

در سونوگرافی NT جنین بیمار چگونه دیده می شود ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ادامه درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

فتق چیست

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]

لیزر درمانی مؤثر برای رفع لک های صورت

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت درد استخوان ساعد دست

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

شناسایی و تشخیص انزال تاخیر یافته

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آستین طبی لنف ادم چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

درمان انواع اسکولیوز

دکتر علی فرخانی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

درمان پیری و رفع چروک های دست با تزریق چربی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

هماتوم یا شکستگی لاله گوش چیست ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

برای خط اخم چند سی سی ژل لازم است؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

سندرم خستگی مزمن (CSF) چیست و چگونه رفع میشود؟

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

بوتاکس؛ کاربردها، نحوه تزریق، عوارض، مراقبتها، هزینه

دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه زنان مبتلا به واژینیسموس و همسرانشان می توانند از نظر جنسی رشد کنند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

فول بادی و توتال بادی در لیزر شامل چه قسمت هایی میشوند؟

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]

بعد از بیوپسی پستان به چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاتتر چیست و کاتتر گذاری چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آیا کاشت ابرو برای آقایان خوب است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رادیوگرافی برای تشخیص آبسه دندان

دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

روشهای درمان متخصصان طب فیزیکی برای ضعف رفتن دست

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
دکتر غلامرضا سیف - متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر غلامرضا سیف

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی


www.drseif-radiology.ir
دکتر سلمان فلاح - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر سلمان فلاح

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drsalmanfallah.ir
دکتر لادن ناظمی - پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی
دکتر لادن ناظمی

پوست ، مو و زیبایی ، لیزر درمانی


www.doctornazemi.ir
دکتر رضا رباطی - متخصص پوست و مو
دکتر رضا رباطی

متخصص پوست و مو


www.drrobati.ir
دکتر منصوره پژمان منش - متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی
دکتر منصوره پژمان منش

متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی


www.dr-pejmanmanesh.ir
دکتر شهریار لقمانی - فوق تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شهریار لقمانی

فوق تخصص جراحی پلاستیک


www.drloghmani.ir
دکتر مجید حقیقت - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر مجید حقیقت

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.drhaghighat.ir
دکتر عنایت الله ایزدی - متخصص کلیه و مجاری ادراری
دکتر عنایت الله ایزدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری


www.izadidr.ir
دکتر محمد آذربایجانی - اعصاب ، روان و مشاوره
دکتر محمد آذربایجانی

اعصاب ، روان و مشاوره


www.drazarbayejani.ir
دکتر علی فرخانی - متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
دکتر علی فرخانی

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی


www.drfarkhani.com
دکتر محمد اعظمی - متخصص رادیولوژِی
دکتر محمد اعظمی

متخصص رادیولوژِی


www.radiologymarkazi.ir
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت